Fermín Cacho arriba a Terrassa per disputar la Cinquena Mitja Marató

0
438

Fermín Cacho arriba aquesta tarda a Terrassa per disputar la Cinquena Mitja Marató. L’atleta sorià farà el seu primer acte d’aparició avui a les pistes d’atletisme de Can Jofresa, on realitzarà un Clínic a partir de les sis de la tarda per als nois i noies de l’escola d’atletisme. Està previst que el millor atleta espanyol de tots els temps faci una roda de premsa a les mateixes instal.lacions de Can Jofresa al voltant d’un quart de vuit –aproximadament-. Cacho proseguirà amb la seva activitat demà a les sis de la tarda participant a les Quartes Jornades Tècniques de l’Esport per a Tothom, que tindran lloc a l’Hotel Don Cándido. El tema que es desenvoluparà en aquest acte serà “L’atletisme olímpic a través dels temps”, i comptarà amb la presència d’Andreu Ballbè i Gregorio Rojo. D’altra banda, a data d’ahir, ja s’han assolit més de 1.200 inscripcions. Per tant, ja s’ha superat el nombre de participants de la darrera edició (1.100 corredors a l’edició de l’any passat). No obstant, està previst que el nombre d’inscripcions pugi en els propers dies i l’organització estima que és molt possible arribar als 1.500 corredors, un rècord històric per a una cursa que només compta amb cinc anys de vida. D’aquesta manera, el proper 18 de gener –diumenge- es presenciarà una mitja amb corredors d’autèntic luxe i amb la participació d’una ciutat sencera al darrera.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.