Fermín Cacho arriba a Terrassa per disputar la Cinquena Mitja Marató

0
357

Fermín Cacho arriba aquesta tarda a Terrassa per disputar la Cinquena Mitja Marató. L’atleta sorià farà el seu primer acte d’aparició avui a les pistes d’atletisme de Can Jofresa, on realitzarà un Clínic a partir de les sis de la tarda per als nois i noies de l’escola d’atletisme. Està previst que el millor atleta espanyol de tots els temps faci una roda de premsa a les mateixes instal.lacions de Can Jofresa al voltant d’un quart de vuit –aproximadament-. Cacho proseguirà amb la seva activitat demà a les sis de la tarda participant a les Quartes Jornades Tècniques de l’Esport per a Tothom, que tindran lloc a l’Hotel Don Cándido. El tema que es desenvoluparà en aquest acte serà “L’atletisme olímpic a través dels temps”, i comptarà amb la presència d’Andreu Ballbè i Gregorio Rojo. D’altra banda, a data d’ahir, ja s’han assolit més de 1.200 inscripcions. Per tant, ja s’ha superat el nombre de participants de la darrera edició (1.100 corredors a l’edició de l’any passat). No obstant, està previst que el nombre d’inscripcions pugi en els propers dies i l’organització estima que és molt possible arribar als 1.500 corredors, un rècord històric per a una cursa que només compta amb cinc anys de vida. D’aquesta manera, el proper 18 de gener –diumenge- es presenciarà una mitja amb corredors d’autèntic luxe i amb la participació d’una ciutat sencera al darrera.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.