Calendari de Curses de Muntanya 2004

0
567

El Comitè de Curses de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha fet públic el calendari de les competicions oficials pel 2004, tant pel que fa a la Copa Catalana, com al Circuit, i també al Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya. Les novetats més destacades són les incorporacions de noves curses als calendaris, així com la creació de la categoria "Master", tant en el Circuit com a la Copa, reservada als majors de 50 anys masculins. D´altra banda s´ha suprimit, a la Copa, la categoria sub-23 de dones, ja que és una categoria amb molt escassa participació. II Circuit Català de Curses de Muntanya En quant al II Circuit Català de Curses de Muntanya, són les mateixes curses que aquest any 2003, amb la incorporació de la Corsa des 15 Pobles, a disputar a la Val d´Aran. Una altra novetat en aquesta competició serà el canvi de data de la Cursa del Catllar – Mossos d´Esquadra, que passarà a disputar-se el dia 2 de maig, essent la cursa que obrirà el calendari de curses de muntanya de la FEEC. III Copa Catalana de Curses d´Alta Muntanya La Copa Catalana sí tindrà novetats ben importants: la baixa de la Cursa de Boí serà substituïda per dues noves curses. La primera novetat es produirà el dia 9 de maig amb la incorporació de la primera Cursa del Pic Negre, a disputar dins del Principat d´Andorra i amb organització del Centre Excursionista Calldetenes. La següent novetat, i sens dubte la més rellevant, serà la disputa de la I Cursa "Cuita el Sol", organitzada pel Centre Excursionista de Lleida. Es tracta d´una milla vertical, és a dir d´una cursa de poc més de vuit quilòmetres, però amb un desnivell de 1.695 metres en pujada. La tercera novetat de la Copa 2004 serà el canvi de data i recorregut de la Cursa del Berguedà, que passa a disputar-se el 5 de setembre. Aquesta cursa es disputarà el mateix dia que la Marató del Berguedà, puntuable per la Copa d´Espanya. Les altres tres curses són ja les tradicionals del Bastiments, Taga i La Molina, que totes tres tenen enguany un afegit al ja interès que per si soles desperten. Així el Bastiments serà Campionat d´Espanya, el Taga serà el IV Campionat de Catalunya i La Molina serà la II Copa Internacional dels Pirineus. Recordar que només puntuen els 4 millors resultats, és dir que no cal participar a totes les curses. <br> <a rhef="http://www.feec.org/Activitats/competicions_04.htm#curses ">Calendari oficial</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.