Els atletes del Bikila Barcelona protagonistes en el lliurament de premis de la IV Lliga d’Atletisme d’Internet 2003 patrocinada per Championchip

0
506

El passat divendres 9 de gener, durant l’acte de presentació de la 5ª Mitja Marató Ciutat de Terrassa, celebrat a l’Hotel Cándido de la mà de l’home del temps de TV3 Francesc Mauri i de l’Andreu Ballbé, es va procedir al lliurament de premis de la IV Lliga d’Atletisme de Fons d’Internet 2003 organitzada per Championchip. Els atletes del Bikila Barcelona, club creat l’any 2003 amb el patrocini de la botiga del mateix nom, es van proclamar vencedors per equips, tant en categoria femenina com masculina, després d’una llarga pugna amb d’altres clubs catalans, de dotze mesos de competició i de 31 curses (de les que puntuaven les 11 millors). Els llocs d’honor de la classificació femenina per equips van ser: 1r Bikila Barcelona 2296,92 punts, 2n Maimakansu (Mataró) 2158,36 i 3r C.E. Picornell (Barcelona) 2062,33. Pel que fa a la classificació masculina, el resultat ha estat: 1r Bikila Barcelona 5843,33 punts, 2n Fila Domingo Catalán (Barcelona) 5710,49 i 3r C.E. Picornell (Barcelona) 5462,59. Pel que fa a les classificacions individuals, la categoria absoluta va ser guanyada pel Jaume Aragonès, del Club California Sports, i la Carme Ballesteros, del Fila Domingo Catalán. Els atletes del Bikila Barcelona van obtenir tres podis en diferents categories: el 2n lloc de la Rosa Pepió (veteranes +40) i de l’Antoni Cañete (veterans +50) i el 3r de l’Enric Hernández March (veterans +40). A la resta de components del Bikila Barcelona que han participat a la la Lliga 2003: Francesc Torner, Ferran Martí, Albert Almonacid, Eulàlia Lorés i Yolanda Puentes, s’hi ha d’afegir els atletes José Manuel Granadero, Mustaphá Nouri, César Hernández, Miguel Nieto, Andrés Muñoz, Cristian Reig, Jaume Coll i Oriol Nin, que compaginen la seva participació en algunes de les curses de la Lliga, amb el cros i d’altres proves del calendari català.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.