La Mitja de Sitges per Màrius Petit

0
413

Avui a Sitges ha fet un matí radiant. M´ha semblat que corríem undia de començament de maig, enlloc de a mig gener.Vaig llegir que altres anys el repartiment de xips i pitralls havia estat desastrós. Aquest any, pel que he vist, ha estat fàcil i ràpid.Quant al servei de guardarroba, del que també havia sentit queixes d´altres anys, tot i que no l´he utilitzat, m´ha donat la sensació que estava prou ben muntat i que no s´hi formàven aglomeracions.La col.locació del punts quilomètrics crec que també ha estat prou precisa, cosa que també és d´agraïr. Les indicacions dels quilòmetres 2,4 i 21, però, devien estar més amagades que les altres perquè no l es he vistes. De vestidors i dutxes no puc dir res perquè mai faig ús d´aquests serveis a les curses. Sempre m´espero a casa.La sortida de la cursa està situada en un lloc massa estret. No hi cabíem i, segons on estéssis situat al començament, havies d´anar en compte amb les caigudes i topades durant un bon tros després de sortir. El traçat és força distret. Destaca la pujada d´aproximadament 2 Km a partir de mitja cursa. El que m´ha agradat més ha estat el pas pel nuclidel poble, on havia bastanta gent badant amb la cursa i molts animàven als atletes.La seguretat del recorregut està ben resolta. Tot i així, els participants a les curses populars hauríem de tenir més clares les normes. Al Km entre el 9 i el 10, en la carretera cap a Tarragona, que era una part del traçat d´anada i tornada, en un deter minat tram molts corredors anàven pel carril de la dreta. De sobte, d´un revolt ha sortitun corredor en cadira de rodes que ja tornava i estava aprofitant la baixada per anar llençat. Ell anava correctament per la seva esquerra i s´ha trobat de cara als corredors que anàven pel carril de manera indeguda. Ha estat a punt de produïr-se un accident en el que alguns s´haurien pogut fer mal de debó.Personalment m´ha anat prou bé. He millorat la meva marca, que havia feta la Mitja de Vilanova del 2003. El temps que marcava el meu cronòmetre en acabar era 1:29:49,8. Encara no he mirat la classificació però, donada la meva situació en la sortida, segur que el temps oficial és bastant superior.De la bossa destacaria, com a cosa positiva, el jersei de màniga curta icom a cosa negativa que no conté absolutament res per menjar. Suggerei xoals organitzadors que, en properes edicions, donguin peces de fruita o actimels o barretes de muesli o ….En fi, que és una cursa molt aconsellable.Salut i Km. <br> Màrius.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.