CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

0
420

Aquest diumenge s’ha disputat el LXXIIè Campionat de Catalunya Absolut de Marxa Atlètica conjuntament amb el IVt Gran Premi de Marxa de Rubí – Trofeu Ramon Batalla, organitzat per la <a href="http://uar.cjb.net/">Unió Atlètica de Rubí </a> i l’Ajuntament de la ciutat. En una esplèndida matinal atlètica s’han disputat les curses en un circuit de 2 quilòmetres situat en el passeig de la Llana de Rubí, amb unes bones característiques per a la pràctica de la marxa atlètica. La gran figura del campionat ha estat la Maria Vasco (Playas de Jandía) que s’ha mostrat molt superior a totes les seves rivals obtenint un bon temps de 1h34’56” en els 20 km. Amb aquesta victòria, María Vasco obté el seu tercer títol de Campiona de Catalunya. En segon lloc s’ha classificat Maria Teresa Gargallo (Scorpio Saragossa) amb una marca de 1h35’89”. En tercera posició i sotscampiona de Catalunya, l’atleta del F.C. Barcelona, Eva Pérez amb un temps de 1h37’32”. En quarta i cinquena posició han entrat Teresa Linares i Iratxe Pérez (València TM). En la categoria masculina s’han deixat sentir l’absència d’última hora de David Màrquez per un refredat, i l’abandonament de José Antonio González (AA Catalunya) en els últims quilòmetres que li ha impedit revalidar el títol. La victòria de la cursa ha estat per a Francisco Martín (Benicantil Alicante) amb una marca de 2h17’01”, seguit de Daniel López (FCB), primer català i per tant proclamant-se Campió de Catalunya per primera vegada amb un registre de 2h25’23”, i en tercer lloc i sotscampió autonòmic ha entrat Jordi Subirà (CA Mollet) amb 2h46’20.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.