CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS PER EQUIPS

0
476

Aquest diumenge s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Absolut de Cros per Equips en les modalitats de cros curt i cros llarg, organitzat pel Club Atlètic Vic. En el tradicional i magnífic circuit de gespa que es troba als voltants de l’Estadi Josep Maria Pallàs de Vic s’ha pogut viure una esplèndida matinal atlètica de camp a través amb les figures més importants del cros català. El Futbol Club Barcelona ha estat el gran dominador d’aquesta edició. En la modalitat de cros llarg ha guanyat tant en la categoria masculina com en la femenina. En homes s’ha classificat en segon lloc l’Igualada i en tercer el FILA D.C. De les actuacions individuals s’ha de destacar la gran superioritat que ha tornat a demostrar Ayad Lamdhasem (Dominiques Lleida), dominador d’aquesta temporada de cros. En segon lloc ha entrat Carles Castillejo (FCB) i en tercer Roger Roca (Igualada). En dones la victòria també ha estat pel FCB, seguit de l’Integra 2 i el CA Manresa. En primer lloc ha entrat la Judit Pla (Integra 2), seguida de Alexandra Aguilar (FCB) i Isabel Eizmendi (FCB). En el cros curt el Futbol Club Barcelona ha vist com se li escapava la victòria en la categoria masculina i el GEiEG ha donat la sorpresa aconseguint el títol català. Segon ha estat el FCB i tercer la Joventut Atlètica de Sabadell. El primer lloc individual ha estat per a José Luís Blanco (GEiEG), seguit de Pol Guillén (FCB) i Marco Antonio Cepeda (FCB). En dones la victòria no se li ha escapat al FCB, que s’ha imposat a l’Agrupació Atlètica de Catalunya i al CA Vic, que s’han classificat segon i tercer respectivament. El primer lloc individual ha estat per la Rosa Morató (FCB), seguida de Louise Brown (AAC) i de Sílvia Muntaner (FCB).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.