CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB-20

0
416

El passat dissabte 10 de febrer es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta en categoria Sub-20. L’Agrupació Atlètica de Catalunya – UBAE ha estat la gran dominadora d’aquest esdeveniment esportiu al imposar-se clarament tant en la categoria masculina com en la femenina. En homes la victòria ha estat més contundent gràcies als cinc primers llocs individuals i cinc segons llocs aconseguits pels atletes de l’AAC-UBAE. El Futbol Club Barcelona s’ha classificat en segona posició i la Joventut Atlètica de Sabadell en tercera. En dones, tot i només aconseguir tres primers llocs individuals, l’Agrupació també ha guanyat el títol autonòmic amb claredat, seguit en aquest cas per l’Integra 2 i pel F.C. Barcelona respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.