CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB-20

0
326

El passat dissabte 10 de febrer es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta en categoria Sub-20. L’Agrupació Atlètica de Catalunya – UBAE ha estat la gran dominadora d’aquest esdeveniment esportiu al imposar-se clarament tant en la categoria masculina com en la femenina. En homes la victòria ha estat més contundent gràcies als cinc primers llocs individuals i cinc segons llocs aconseguits pels atletes de l’AAC-UBAE. El Futbol Club Barcelona s’ha classificat en segona posició i la Joventut Atlètica de Sabadell en tercera. En dones, tot i només aconseguir tres primers llocs individuals, l’Agrupació també ha guanyat el títol autonòmic amb claredat, seguit en aquest cas per l’Integra 2 i pel F.C. Barcelona respectivament.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.