Les millors marques mundials de les proves en ruta entren avui en vigor com a rècords del món

0
610

Les millors marques mundials aconseguides en proves d´´atletisme de ruta són considerades a partir d´´avui com a "rècords del món" de veritat, segons l´´anunci ahir de la Federació Internacional d´´Atletisme (IAAF). Aquesta informació es dóna conforme a les decisions preses en el 44 Congrés de la IAAF, dut a terme durant el Mundial d´´Atletisme de París 2003. Així, l´´atleta equatorià Jefferson Pérez té el rècord del món en els 20 quilòmetres marxa ja que va marcar un temps d´´1 hora, 17 minuts i 21 segons, temps amb què va guanyar l´´or. Així mateix, la britànica Paula Radcliffe es converteix oficialment en triple plusmarquista mundial (10 km, 20 km i marató), així com el polonès Robert Korzeniowski, en posseïdor del rècord del món de 50 km marxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.