La web de la FEEC tanca l’any amb rècord de visites

0
1842

Fa uns dies la pàgina web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va assolir la xifra rècord de 2.369 visites en un sol dia, tancant així un any en que mes rera mes l’augment de visites s’ha anat consolidant, alhora que la web ha anat afermant-se com la primera pàgina web d’esports de muntanya en català, apropant-se a les 50.000 visites al mes i més de 350.000 pàgines vistes al mes. Només una excepció, la de la pàgina web del programa del Canal 33 "Temps de Neu" i "Temps d’Aventura", està per davant de la web de la FEEC pel que fa al número de visites, tot i que cal dir que la web de "Temps de neu" només es dedica a l´esquí en totes les seves vessants, mentre que la web de la FEEC engloba les activitats de muntanya en general. Per establir comparacions entre la web de la FEEC i webs de temàtica similar, s´ha utilitzat "Alexa", una web que proporciona informació tècnica i estadística de totes les webs existents a la xarxa. Malgrat que no és cent per cent fiable en alguns aspectes, sí que ho és per altres que es comenten a continuació. La web de la FEEC treu bona nota pel que fa a la velocitat de càrrega. Es concreta en que un 62% de les pàgines web són més lentes de visualitzar que feec.org. Respecte a altres pàgines de muntanya és, de lluny, la millor en aquest aspecte. Un altre fet a destacar, i que afavoreix la usabilitat (és a dir la facilitat que troba l´usuari en navegar per les nostres pàgines), és la gairebé nul·la aparició de finestretes tipus "pop-up", finestretes generalment amb finalitats publicitàries, i que acostumen a molestar més que a ser efectives, tot i que en alguns casos molt concrets, sí que s’han arribat a utilitzar amb finalitats informatives. | Per mesurar la vàlua d´una pàgina web, "Alexa" indica el nombre de webs que enllacen ("linken") amb la primera. Dóna una idea aproximada de "quant valuosa és una pàgina". En aquesta classificació el rànking de pàgines d´esports de muntanya properes a la FEEC és el següent: barrabes.com 786 enllaços desnivel.es 443 enllaços pasgrau.com 361 enllaços feec.org 297 enllaços fedme.es 179 enllaços Aquesta quarta posició de pàgines que enllacen amb la de la FEEC indica que la web de la FEEC no està gens mal situada, ja que només la superen pàgines en castellà i d’àmbit mundial com Barrabes, Desnivel i Pasgrau, aquesta última és una pàgina d’esquí, comercial, i amb versions en 4 idiomes: castellà, català, anglès i francès. Pel que fa a les pàgines interiors vistes, val a dir que cada persona que entra a la web navega per 7 de les pàgines interiors. Les pàgines més visitades segueixen sent els Fòrums en primer lloc, seguides de les pàgines dedicades als Senders i les de Refugis que ocupen el tercer lloc. Conclusió Probablement sense risc d’equivocar-nos podem dir que la web de la FEEC és la pàgina més visitada d’esports de muntanya en català. Alhora és la pàgina d’esports de muntanya de més ràpida càrrega cosa que els usuaris agraeixen, especialment si no disposen de connexions ràpides a internet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.