Fermin Cacho, el millor atleta espanyol de tots els temps, participarà en la Cinquena Mitja Marató de Terrassa

0
657

Fermin Cacho serà un dels corredors més destacats que disputarà la Cinquena Edició de la Mitja Marató Ciutat de Terrassa. L’atleta sorià, que s’ha retirat de l’alta competició però que encara continua molt vinculat a l’atletisme, correrà tota la cursa al costat dels populars (temps al voltant d’una hora i vint – una hora i vint-i-cinc), fet que consolidarà a la Mitja Marató de Terrassa com una de les cites atlètiques més importants de l’any. Cal recordar que Abel Antón, doble campió mundial de marató, va participar en la passada edició, tot i que només va disputar els primers metres de la mitja. D’altra banda, Cacho serà un dels ponents de luxe en les Quartes Jornades Tècniques de l’Esport per a Tothom, que se celebraran el dia 17 de gener –un dia abans de la cursa- a les sis de la tarda a l’Hotel Don Cándido. Aquest acte tractarà l’olimpisme vist per olímpics i comptarà amb la presència de Tomàs Barris, olímpic el 1960 a Roma en la prova de 1.500 metres llisos, i d’Andreu Ballbè, olimpic l’any 1976 a Montreal-Canada en la prova de 800 metres llisos. En l’apartat estrictament competitiu, Francisco Javier Cortés Huete (Fila Team) intentarà revalidar en categoria masculina la victòria que va aconseguir en la darrera edició de la Mitja de Terrassa. En aquesta categoria també hi participaran atletes de la talla de Driss Lakouhaja (Fila Team), el rus Alexander Andropov (Running Tolouse), Roger Roca (Igualada) o el local Marc Otero (Fila Team). Pel què fa a la categoria femenina hi participaran corredores de gran prestigi com Ester Solera (JAS), guanyadora de la passada edició de la Mitja de Terrassa, Teresa Pulido (Fila Team), Eva Jimenez (FC Barcelona), Montse Bergadà (Castellar), l’argelina Huria Frechou (Running Tolouse) i la marroquí Kensa Wami (Perpinyà).| En l’apartat de minusvàlids la Mitja Marató de Terrassa comptarà amb la presència de Roger Puigbò, flamant guanyador de la darrera edició i actual campió d’Espanya de Cross en cadira de rodes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.