Presentació del Campionat de Catalunya de Marxa de Rubi

0
417

El dia 23 es va presentar en Rubi el Campionat de Catalunya de Marxa atlètica en categoria absoluta, coincident amb el V Gran Premi de Marxa de Rubí, Trofeu Ramon Bastalla. La proba atlètica es farà el proper 11 de Gener en el circuit homologat del passeig de la Llana de 2.000 metres en la nostra ciutat. En la roda de prensa que es va fer en la sala de plens del ajuntament de Rubí, va estar present la marxadora Maria Vasco, Campiona de Espanya i de Catalunya i sense dubta la millor atleta Espanyola d’aquesta especialitat, i el actual Campió de Catalunya per segon any consecutiu el atleta Josep Antoni Cobacho. La roda va estar presidida per el regidor d’esport Ivan Moreno, el vicepresident de la Federació Catalana d’atletisme Tomàs Barris i el president de la Unió Atlètica Rubí Jose Perez. Ivan Moreno va manifestar; que per a Rubí es tot un honor poder organitzar aquest esdeveniment, ja que la marxa es una de les especialitats mes espectaculars d’atletisme, i donarà suport des de la regidoria, perquè a Rubí sigui tota una tradició. Per a Maria Vasco va valorar molt positivament d’iniciativa de la unió atlètica de Rubí per organitzar probes de marxa atlètica , a més de elogiar la seva qualitat organitzadora. Per a Josep Antoni Cobacho, la prova de Rubí de 30 kilòmetres es molt important per accedir en bona forma als Campionat de Espanya, i que està segur que vindran atletes de totes les autonomies, per la falta de proves d’aquesta distància en la resta de l’estat Espanyol

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.