Martín venç als carrers de Sant Julià amb una participació rècord

0
460

Eliseo Martín (Adidas) va complir els pronòstics i es va imposar ahir a l´onzena Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria-Gran Premi Sant Eloi, que va batre el rècord de participació amb 298 corredors, 83 més que l´any passat. L´atleta de Montsó es va adjudicar el triomf en un intens frec a frec amb el català José Luis Blanco (GEiEG), a qui va superar per un segon. Tercer va ser Marco Cepeda (FC Barcelona), mentre que en quart lloc va arribar l´andorrà Toni Bernadó (CAVA). Sílvia Felipo (CAVA) es va imposar en categoria femenina. Tal com era previst, la cursa va tenir un ritme altíssim des de la sortida i ràpidament es va fer una primera selecció de sis atletes, amb tots els favorits. A mig recorregut el grup del davant es va reduir a tres, amb Blanco, Cepeda i Martín. Blanco, que havia fet tot el desgast, no va poder resistir l´atac de Martín al darrer tram. El bronze als Mundials de París a la prova dels 3.000 metres obstacles va travessar la meta primer (11min 55s), seguit de Blanco (11min 56s) i Cepeda (12min 06s).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.