Martín venç als carrers de Sant Julià amb una participació rècord

0
399

Eliseo Martín (Adidas) va complir els pronòstics i es va imposar ahir a l´onzena Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria-Gran Premi Sant Eloi, que va batre el rècord de participació amb 298 corredors, 83 més que l´any passat. L´atleta de Montsó es va adjudicar el triomf en un intens frec a frec amb el català José Luis Blanco (GEiEG), a qui va superar per un segon. Tercer va ser Marco Cepeda (FC Barcelona), mentre que en quart lloc va arribar l´andorrà Toni Bernadó (CAVA). Sílvia Felipo (CAVA) es va imposar en categoria femenina. Tal com era previst, la cursa va tenir un ritme altíssim des de la sortida i ràpidament es va fer una primera selecció de sis atletes, amb tots els favorits. A mig recorregut el grup del davant es va reduir a tres, amb Blanco, Cepeda i Martín. Blanco, que havia fet tot el desgast, no va poder resistir l´atac de Martín al darrer tram. El bronze als Mundials de París a la prova dels 3.000 metres obstacles va travessar la meta primer (11min 55s), seguit de Blanco (11min 56s) i Cepeda (12min 06s).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.