XXV i darrera edicio de la Cursa Popular Nadalenca del Club de Tennis Les Sureres a Mataro amb una participacio de 348 corredors.

0
688

Voldria aprofitar per donar les gracies a tots els que ens han ajudat i suportat aquets darrers 25 anys i aclarir que la nostra cursa ha quedat eliminada dels calendaris, pero que la sustituirem per la mitja marato el 12 de desembre. Tambe volem demanar disculpes si hem fet emprenyar a algun que no s´ho mereix, i estirar les orelles als pocs que ens ho fan dificil, que porten el pitral doblegat a la ronyonera, que corren sense fer inscripcio, que surten un quart d´hora abans, que retallen el circuit, etc. Sortosament els conflictius son pocs pero despres de 25 anys, pots veure que encara queda feina per fer. Ke mai et kansis. Es poden trobar els resultats penjats a la nostra Web.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.