Aclariment de Marathon Catalunya

0
484

Davant de l’allau de correus que s’han publicat en aquesta llista amb motiu de l’acomiadament de Núria Ruiz, Marathon Catalunya es veu en la necessitat de manifestar que: 1-. Núria Ruiz no ha estat mai menystinguda humanament o professionalment a Marathon Catalunya. La seva personalitat humana, laboral i esportiva ha estat sempre valorada i respectada i mai s’han perdut els lligams afectius amb ella. 2-. L’acomiadament de Núria Ruiz respon únicament a una qüestió interna de l’empresa: la necessitat de redreçar una situació econòmica desfavorable, heretada de les juntes anteriors. 3-. Al llarg de diversos mesos s’han fet esforços per trobar una nova situació laboral on poder reubicar Núria Ruiz; però ella no ha acceptat cap canvi, ans al contrari ha demanat que se l’indemnitzés. Igualment, de cara a la propera Marató de Barcelona se li ha trobat una feina en una empresa col·laboradora de la cursa. 4-. Contràriament al que s’ha dit, els treballadors de Marathon Catalunya han cobrat tots els mesos d’ençà l’arribada de la Junta actual. Els deutes acumulats anteriorment es pagaran en un termini proper. Així mateix, s’ha de lamentar el mal estil de nombrosos correus que, amb un coneixement nul o parcial de la situació, s’han dedicat a desqualificar, insultar i calumniar unes persones que desinteressadament estan gestionant Marathon Catalunya. L’actual president de l’entitat, Rafael Salinas, està disposat a explicar a aquells que ho desitgin l’estat de comptes de la casa i els termes de la baixa de Núria Ruiz. Rafael Nogueras Cap de premsa de Marathon Catalunya

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.