Presentació d´ATAC – l´Associació de Tècnics en Atletisme Catalunya

0
450

El proper dissabte 20 de desembre a les 18:00 hores a la sala d’actes de la Federació Catalana d´Atletisme es farà l´acte de presentació de l´Associació de Tècnics en Atletisme Catalunya (ATAC). L´associació neix amb la ferma voluntat d’aglutinar a totes les persones que per la seva titulació i activitat acadèmica i/o laboral treballen per la millora de l’atletisme. La creació d’ ATAC no ès en contra de ningú si no a favor de l’atletisme, sense oblidar ,la promoció i millora dels entrenadors afiliats. Ès un dels objectius principals treballar per crear, dins del col·lectiu d’entrenadors d’atletisme, la conciència de grup amb problemes i solucions comuns, i fora del col·lectiu conseguir fer valer la força de la representació per millorar les condicions socials e institucionals que possibilitin el desenvolupament i el reconeixement de la tasca de l´entrenador. Després de la presentació tindrà lloc un homenatge a en Gregorio Rojo, mestre d´entrenadors i llegenda viva de l´atletisme català. Tot seguit una taula rodona moderada per Jose Luis López amb el tema: L’ATLETISME MODERN, UN REPTE PER ELS ENTRENADORS?, seran ponents d´aquesta taula els entrenadors Miguel Escalona, Luis Gonzalez, Josep Mª Padullès, Rafael Sànchez i Jose Luis Velasco, amb la col·lboració de l´advocat Josep Mª Mir. Els actes estan oberts a tothom.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.