Presentació d´ATAC – l´Associació de Tècnics en Atletisme Catalunya

0
303

El proper dissabte 20 de desembre a les 18:00 hores a la sala d’actes de la Federació Catalana d´Atletisme es farà l´acte de presentació de l´Associació de Tècnics en Atletisme Catalunya (ATAC). L´associació neix amb la ferma voluntat d’aglutinar a totes les persones que per la seva titulació i activitat acadèmica i/o laboral treballen per la millora de l’atletisme. La creació d’ ATAC no ès en contra de ningú si no a favor de l’atletisme, sense oblidar ,la promoció i millora dels entrenadors afiliats. Ès un dels objectius principals treballar per crear, dins del col·lectiu d’entrenadors d’atletisme, la conciència de grup amb problemes i solucions comuns, i fora del col·lectiu conseguir fer valer la força de la representació per millorar les condicions socials e institucionals que possibilitin el desenvolupament i el reconeixement de la tasca de l´entrenador. Després de la presentació tindrà lloc un homenatge a en Gregorio Rojo, mestre d´entrenadors i llegenda viva de l´atletisme català. Tot seguit una taula rodona moderada per Jose Luis López amb el tema: L’ATLETISME MODERN, UN REPTE PER ELS ENTRENADORS?, seran ponents d´aquesta taula els entrenadors Miguel Escalona, Luis Gonzalez, Josep Mª Padullès, Rafael Sànchez i Jose Luis Velasco, amb la col·lboració de l´advocat Josep Mª Mir. Els actes estan oberts a tothom.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.