Jaume Aragonés i Carme Ballesteros, guanyadors absoluts de la Lliga d´Internautes 2003

0
341

Aquesta temporada han participat 360 atletes. La lliga d´aquesta temporada s´inicia a Terrassa el dia 18. Farem una gran festa amb el repartiment de premis. Els organitzadors de la Mitja de Terrassa i ChampionChip, organitzador de la Lliga internet del fons català conjuntament amb aquesta web, han signat un acord per fer el lliurament de premis de l´edició 2003 a la presentació oficial de la mitja uns dies abans de la data de la cursa el 18 de gener del 2004. Amb aquest acord es reconeix l´interés que ha despertat aquesta Lliga plenament consolidada amb prop de 400 inscrits. Aquí tens el <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2003/calendari2004.htm">calendari de la propera temporada</a>. <BR> Anem tots els participants a Terrassa el 18 de gener!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.