Jaume Aragonés i Carme Ballesteros, guanyadors absoluts de la Lliga d´Internautes 2003

0
423

Aquesta temporada han participat 360 atletes. La lliga d´aquesta temporada s´inicia a Terrassa el dia 18. Farem una gran festa amb el repartiment de premis. Els organitzadors de la Mitja de Terrassa i ChampionChip, organitzador de la Lliga internet del fons català conjuntament amb aquesta web, han signat un acord per fer el lliurament de premis de l´edició 2003 a la presentació oficial de la mitja uns dies abans de la data de la cursa el 18 de gener del 2004. Amb aquest acord es reconeix l´interés que ha despertat aquesta Lliga plenament consolidada amb prop de 400 inscrits. Aquí tens el <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2003/calendari2004.htm">calendari de la propera temporada</a>. <BR> Anem tots els participants a Terrassa el 18 de gener!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.