“JO 10.000 PASES I TU?”

0
1556

Sota aquest lema el XXIII Congrés Nacional dels Metges de familia fa una caminada popular aquest dissabte 13 de desembre El nadador David Meca, afectat d’asma, assistirà a aquesta trobada que el XXIII Congrés Nacional dels Metges de Família organitza per fomentar la salud i que ofereix el seu soport a la Marató de TV3, que aquest any es solidaritza amb les malalties respiratòries cròniques. La caminada, que es oberta a la població general, sortirà el dissabte 13 de desembre a les 10.00h de la plaça Univers, al recinte Firal de Barcelona, i té una durada prevista de 2 hores. El recorregut que es farà es d’aproximadament 10.000 pases, que equivalen a uns 7 Km. Una distància que es considera apropiada per fer diàriament com a exercici moderat. Els metges congressistes volen convidar als seus pacients, grans, joves i petits, a fer exercici en família. Amb aquesta passejada per Montjuïc els metges d’Atenció Primària volen concienciar a tothom de la importància d’optar per un estil de vida que ajudi a trobar-se millor. Només caldríen 30 minuts d’exercici al día i una alimentació equilibrada per preservar un bon estat físic o a millorar-lo. Per això fan aquesta crida a la gent: “Camina, fes salud”.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.