“JO 10.000 PASES I TU?”

0
1958

Sota aquest lema el XXIII Congrés Nacional dels Metges de familia fa una caminada popular aquest dissabte 13 de desembre El nadador David Meca, afectat d’asma, assistirà a aquesta trobada que el XXIII Congrés Nacional dels Metges de Família organitza per fomentar la salud i que ofereix el seu soport a la Marató de TV3, que aquest any es solidaritza amb les malalties respiratòries cròniques. La caminada, que es oberta a la població general, sortirà el dissabte 13 de desembre a les 10.00h de la plaça Univers, al recinte Firal de Barcelona, i té una durada prevista de 2 hores. El recorregut que es farà es d’aproximadament 10.000 pases, que equivalen a uns 7 Km. Una distància que es considera apropiada per fer diàriament com a exercici moderat. Els metges congressistes volen convidar als seus pacients, grans, joves i petits, a fer exercici en família. Amb aquesta passejada per Montjuïc els metges d’Atenció Primària volen concienciar a tothom de la importància d’optar per un estil de vida que ajudi a trobar-se millor. Només caldríen 30 minuts d’exercici al día i una alimentació equilibrada per preservar un bon estat físic o a millorar-lo. Per això fan aquesta crida a la gent: “Camina, fes salud”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.