Recepció al Palau de la Generalitat e la Selecció Catalana de Curses de Muntanya

0
435

El President de la Generalitat en funcions el Molt Honorable Sr. Jordi Pujol, va rebre ahir a la tarda en recepció oficial als components de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC, pels bons resultats obtinguts aquesta temporada 2003. A l´acta també assistiren a part dels corredors i tècnics el Secretari General de l´Esport Sr. Josep Maldonado, el President de la FEEC Sr. Anton Fontdevila i altres membres de la Junta Directiva. Posteriorment el president de la FEEC, va lliurar al President de la Generalitat les dues samarretes dels campions del món (Agustí Roc i Teresa Forn), per que formin part del Museu de l´Esport, Melcior Colet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.