Recepció al Palau de la Generalitat e la Selecció Catalana de Curses de Muntanya

0
344

El President de la Generalitat en funcions el Molt Honorable Sr. Jordi Pujol, va rebre ahir a la tarda en recepció oficial als components de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC, pels bons resultats obtinguts aquesta temporada 2003. A l´acta també assistiren a part dels corredors i tècnics el Secretari General de l´Esport Sr. Josep Maldonado, el President de la FEEC Sr. Anton Fontdevila i altres membres de la Junta Directiva. Posteriorment el president de la FEEC, va lliurar al President de la Generalitat les dues samarretes dels campions del món (Agustí Roc i Teresa Forn), per que formin part del Museu de l´Esport, Melcior Colet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.