Presentació de la V Mitja Marató de Terrassa 2004

0
487

Aquest divendres 28 de novembre s´ha presentat davant els mitjans la Cinquena Edició de la Mitja Marató Ciutat de Terrassa, cursa que se celebrarà el proper 18 de gener. En el acte han participat José Zaguirre, regidor d´esports de l´Ajuntament de Terrassa, David Otero, president de l´Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Elisa Álvarez, cap de protocol i relacions, Gregori García, responsable del voluntariat i Xavi Duran, cap de premsa.| La roda de premsa, celebrada a la Casa Soler i Palet de Terrassa, ha servit per explicar als mitjans tots aquells actes que hi ha previstos des d´ara i fins la celebració de la Mitja Marató del dia 18 de gener. Cal destacar la festa de presentació de la cursa als terrassencs el proper dia 9 de gener i les jornades tècniques per a l´esport, previstes pel dia 17 del mateix mes. Per la seva banda, David Otero, president de l´Associació Esportiva Mitja Marató, ha posat de rellevància que s´està negociant amb dues figures de primera línia mundial per a fer de la mitja marató de Terrassa una de les més importants del país. No obstant, Otero ha deixat clar que "la Mitja Marató de Terrassa és dels terrassencs". També s´ha donat a conèixer com serà el trofeu que es donarà als guanyadors. Seguint la línia de les edicions passades, el màxim guardó representarà un dels edificis emblemàtics de Terrassa. En aquesta edició, el premi serà una rèplica de la façana de l´Escola Industrial, un edifici que té una antiguitat superior als 100 anys. D´altra banda, s´ha posat especial enfasi en el voluntariat. Segons Gregori Garcia, responsable de voluntariat, "sense els voluntaris no es podria fer la Mitja Marató". D´aquesta manera, està previst pel dia 29 de novembre a les set de la tarda una festa de captació de voluntaris que tindrà lloc al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany, un acte que està obert a tothom.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.