Home General La Jean Bouin omple de corredors els carrers de Barcelona

La Jean Bouin omple de corredors els carrers de Barcelona

0

Els carrers de la ciutat comtal s´han omplert d´atletes. Aquest diumenge s´ha disputa la tradicional Jean Bouin, una de les proves clàssiques del calendari atlètic internacional. Enguany, la Jean Bouin ha fet la vuitantena edició, i una vegada més ha recorregut el Parc de Montjuïc. Entre els corredors d´elit d’enguany hi havia Eliseo Martín, Ríos, Roncero, Blanco i Zersenay Tadesse. Finalment l´eritreu Tadesse s´ha endut la victòria, per davant de Roncero i Ríos. Isaac Viciosa, guanyador de l’any passat, aspirava a vèncer per cinquena vegada. En dones, la favoritat era la barcelonina Eva Sanz, però ha quedat segona per darrere de la Kenyana Chepkorir. El programa de la 80 Jean Bouin ha tingut setze curses de vint-i-cinc categories per a totes les edats, la qual cosa l´ha convertida de nou en una gran festa de l’atletisme català. Podeu seguir els resultats a través de la pàgina <a href="http://www.atletisme.com/curses/JeanBouin/">www.atletisme.com</a>. I les fotos a <a href="http://www.atletisme.com/curses/JeanBouin/fotos03/">Fotos Bouin 2003 </a>.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.