HOMENATGE A TOMÀS BARRIS

0
438

Aquest dimecres 26 de novembre la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya ha ofert un emotiu homenatge a la gran figura de l’esport català <a href="http://www.barris.org/">Tomàs Barris</a> al Museu Colet de Barcelona. A l’acte hi han assistit representants de totes les institucions catalanes, responsables dels clubs on va militar, ex-companys de la seva època d’atleta, familiars i amics. El Secretari General de l’Esport, Josep Maldonado, ha presidit l’acte i ha ressaltat el gran deute que té l’esport català amb figures com la de Tomàs Barris, pioners en una època difícil per a la pràctica de l’esport i que després han continuat en diferents àmbits com la d’entrenador i directiu. Entre els assistents cal destacar la presència del President Honorari del Comitè Olímpic Internacional, Joan Antoni Samaranch, que tal i com ha manifestat el mateix Barris, ha estat una peça clau en la carrera d’aquest impressionant esportista. Tomàs Barris ha dirigit unes paraules d’agraïment a tots els assistents i ha tornat a emanar el mateix entusiasme que el caracteritza en les tasques que en l’actualitat desenvolupa com a Vice-President de la Federació Catalana d’Atletisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.