HOMENATGE A TOMÀS BARRIS

0
391

Aquest dimecres 26 de novembre la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya ha ofert un emotiu homenatge a la gran figura de l’esport català <a href="http://www.barris.org/">Tomàs Barris</a> al Museu Colet de Barcelona. A l’acte hi han assistit representants de totes les institucions catalanes, responsables dels clubs on va militar, ex-companys de la seva època d’atleta, familiars i amics. El Secretari General de l’Esport, Josep Maldonado, ha presidit l’acte i ha ressaltat el gran deute que té l’esport català amb figures com la de Tomàs Barris, pioners en una època difícil per a la pràctica de l’esport i que després han continuat en diferents àmbits com la d’entrenador i directiu. Entre els assistents cal destacar la presència del President Honorari del Comitè Olímpic Internacional, Joan Antoni Samaranch, que tal i com ha manifestat el mateix Barris, ha estat una peça clau en la carrera d’aquest impressionant esportista. Tomàs Barris ha dirigit unes paraules d’agraïment a tots els assistents i ha tornat a emanar el mateix entusiasme que el caracteritza en les tasques que en l’actualitat desenvolupa com a Vice-President de la Federació Catalana d’Atletisme.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.