PETER KORIR S’ESTRENA EN LA MARATÓ AMB UNA VICTÒRIA

0
1797

El passat diumenge 23 de novembre es va celebrar la Marató de San Sebastián amb una participació de més de 2000 atletes. Com ja ve sent habitual, FILA va participar amb diferents corredors que optaven a la victoria final. Finalment en el podi van ocupar les dues primeres places, Peter Korir va ser el guanyador amb un temps de 2:10:46 i en segon lloc va entrar Paul Bor amb un temps una mica més discret de 2:15:41 Cal destacar la gran actuació de Peter Korir que debutava en una marató, ja que fins al quilòmetre 37 anava a temps de rècord de la proba que està en 2:09:34 establert l’any passat per Timothy Cherigat. El fet d’anar sol des del quilòmetre 32 va influir negativament per aconseguir un millor crono. De totes maneres el seu temps és un bon presagi per al futur d’aquest atleta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.