… per solidaritat.

0
540

Fa aproximadament un any ja us vaig parlar del Golf a Sac. El celebrem aquest proper dijous amb la presència d´algú de vosaltres i per això us n´escric quatre ratlles. La veritat és que és una cursa peculiar, on el més important (si més no des del punt de vista dels organitzadors) no són els regals, ni el recorregut, ni el número de gent, ni els avituallaments, ni el crono, ni tan sols que es consideri la millor cursa de la zona. El més important és recaudar diners per un fi benèfic. Us n´escric, sobretot, per treure el tema de les curses solidàries. Sóc conscient que no és un concepte fàcil, doncs molts de vosaltres com a organitzadors ja sabeu el què costa acabar amb números verds després de muntar una cursa multitudinària o no. No obstant, crec que pot ser un punt de reflexió. Moltes vegades hem debatut sobre si una cursa és cara o barata, o si el regal es bonic o no, o si el recorregut, o si… El Golf a Sac costa 10 euros, i tots els participants sabem que rebrem una "simple" samarreta de recordatori. Ara bé, també sabem que aquests diners aniran íntegrament a un projecte solidari. I no només això, l´sponsor principal que tenim al darrera doblarà la quantitat recaptada en concepte d´inscripcions. És per això, que fins i tot tenim la modalitat de "participar sense córrer", és a dir, pagar la inscripció d´un "dorsal 0". Estaríem disposats a "exigir" menys de la organització d´una cursa un diumenge si sabessim que una quantitat anés a un projecte benèfic? Enguany, els diners aniran destinats a la ampliació d´un taller de costura a Costa D´Ivori, i tot i que ho tenim molt difícil ens agradaria superar la quantitat recaptada l´any passat de 8486 euros. Si voleu, i si el servidor no falla :), podeu fer una passejada per la web () on trobareu tant informació de la cursa com del projecte d´enguany. Si teniu temps, us en recomano una passejada, pot anar bé per agafar idees 🙂 Evidentment, si en teniu moltes ganes apunteu-vos i poseu-vos en contacte amb mi per solventar els temes logístics, i evidentment, penseu que sempre podeu participar amb un "dorsal 0" 🙂 (i entrareu en un sorteig d´una càmara digital HP 935 de 5.3 Mpixels. Apa, bona nit i bons kms per tothom Josep M.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.