NO MAS FRONTERAS.COM, ORGANITZA UN VIATGE PER A PARTICIPAR EN LA XV EDICIÓ DE LA MARATÓ I MITJA MARATÓ INTERNACIONAL DE MARRAKECH

0
537

El proper 18 de gener la ciutat de Marrakech celebrarà la XV edició de la seva <a href="http://www.nomasfronteras.com/maraton/maraton.htm"> Marató i Mitja Marató Internacional</a>. Per a assistir o participar en aquests esdeveniments, “No Mas Fronteras.com”, majorista especialitzada en turisme actiu del touroperador AMBASSADOR TOURS, ha creat una oferta especial per als qui vulguin viure de prop l’exotisme i la bellesa de la ciutat marroquina, així com gaudir de l´ambient extraordinari d´aquest esdeveniment esportiu. La Marató Internacional de Marrakech rep cada any a més de 5.000 corredors de tot el món, convertint-la en un prestigiós esdeveniment esportiu a nivell internacional. La trobada està oberta a la participació tant d´esportistes d´elit, com d´afeccionats a aquest esport, incloent diferents categories de competició. | La carrera compleix amb la distància reglamentària de 42,195 km per a la Marató i 21,097 km per a la Mitja Marató, homologats per un expert oficial internacional. El circuit, considerat dels ràpids, és en la seva major part pla, encara que amb certs trams elevats al seu pas pels palmerars característics de Marrakech. Sens dubte, després de la victòria d´un marroquí en la distància de Marató en els Campionats del món de París dáquest any, així com l´afició generada per l´atletisme després dels triomfs del ja ídol nacional Hicham el Guerrouj, faran que la pròxima edició d´aquseta cursa conti amb un ambient extraordinari. El viatge està organitzat per a sortir amb avió el dia 16 de Gener des de Madrid o Barcelona i tornar el 19, el que permet combinar la participació en la carrera amb el viatge turístic a una de les ciutats de major interès d´Àfrica. Marrakech és en la seva part moderna un exemple de creixement fet amb bon criteri urbanístic respectant l´arquitectura i fins i tot els colors de l´habitatge tradicional, mentre que conserva en la seva “medina” i sobretot en la Plaça Djema el Fna, l’exotisme i l´autenticitat que l´acrediten com referent cultural i social del sud del Magrib. El preu del viatge és de 399 Euros incloent el viatge amb avió des de Madrid o Barcelona a Marrakech, tres nits en hotel tres estrelles, la mitja pensió, els trasllats, un guia/ acompanyant, i una visita guiada de Marrakech. El preu dels dorsals és de 23 euros per a la mitja marató i 38 euros per a la marató. Es pot realitzar la reserva en qualsevol agència de viatges. Més informació en el 93 4827300 o en <a href="http://www.nomasfronteras.com">www.nomasfronteras.com</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.