80 Jean Bouin – Gran Premi Adidas 54 Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

0
1770

Isaac Viciosa i Eva Sanz, els darrers guanyadors de la Jean Bouin Gran Premi Adidas, repetiran presència el proper 30 de novembre a la 80 edició de la degana de les proves atlètiques espanyoles en ruta que, sota l’organització de Mundo Deportivo, es celebrarà per 32è any consecutiu al Parc de Montjuïc de Barcelona. Viciosa i Sanz serán dues de les figures espanyoles que participaran a la cursa internacional que tancarà la matinal atlètica a les 13.00 hores i en la que els homes i les dones correran junts una altra vegada. L’atleta palentí, de 33 anys, buscarà a Montjuïc la seva cinquena victòria a la Jean Bouin que l’acosti una mica més al rècord absolut de sis que ostenta el mític Gregorio Rojo. Viciosa, ex campió d’Europa dels 5.000 metres, ja va guanyar la prova el 1996, 1997 i 1998 abans de fer-ho l’any passat per quarta vegada. Respecte a Eva Sanz, la maratoniana nascuda fa 30 anys a Barcelona aspira a repetir victòria a la Jean Bouin com ja va fer al seu dia en altres dues proves barcelonines por excelència: la Cursa de la Mercè i la de El Corte Inglés. El programa de la 80 Jean Bouin constarà de 16 curses de 25 categoriess diferents per a totes les edats, la qual cosa la convertirà de nou en una gran festa de l’atletisme català. La Cursa Open, que en aquesta edició celebra el seu 25 aniversari particular, serà la primera a celebrar-se a partir de les 8.45 hores sobre un circuit de 10 kilòmetres. La cursa Sènior Internacional serà la darrera amb un recorregut de 10 kilòmetres per als homes i 6,4 per a les dones, que donaran una volta menys al circuit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.