ANEM….. A LA MITJA D’ALGEMESI , UNA MITJA ENTRE TARONGERS.

0
1465

El dia 7 de Desembre, es fa una mitja marató a la població d´<a href="http://www.berca.net/">Algemesí</a> (Valencia). La gent que organitza la Mitja Marató de Terrassa, aprofitant que son 3 dies de festa, ha organitzat una sortida per anar a fer aquesta mitja. Ens trobarem per sortir, el dissabte día 6 de Desembre, devant del Centre Cultural, a les 7’30 horas del matí, per emprendre viatge, direcció Valencia i Algemesi. Després de fer alguna paradeta, arrivarem a Almusafes, unes quatre horas després de la sortida, i pendrem possessió de les nostres habitacions, en el hotel escollit per a tal fi. Temps lliure, per gaudir de les instal.lacions del hotel, (piscina, sauna, sala de musculació, o simplement, descansar del viatge), mentre s’espera l’hora de dinar. Després de dinar, podem continuar gaudin de les instal.lacions del hotel, o arrivar-nos fins a Valencia, a visitar la Ciutat de les Arts. (opcional pels que vulguin, dons te un cost afegit) .Una vegada vist tot aixó, tornada a l’hotel, a sopar i a fer nonetas, per estar a punt per la cursa de l’endemá. Diumenge, 7 de Deçembre, a les 9 hores del matí, tot-hom cap a Algemesi. Els uns per a correr la Mitja, i els demés com a espectadors o visita a la Població. Acabada la cursa, i l’hora que es determini, farem cami cap al local que ens reservará l’organització, per a gaudir del d’un dinar, on i figurará el plat tipic de la Comunitat: una bona PAELLA. Acabada aquesta, sense presas, dons l’endemá es festa, emprendrem el viatge de tornada. Tot lo resenyat anteriorment, per el módic preu de 73 € per persona. La visita a la Ciutat de les Arts, será de 32 € per persona, que inclou, les visites a l’ <a href="http://www.cac.es/hemisferic/index.php?idioma=i">Hemisféric</a>, <a href="http://www.cac.es/home.php?idioma=v">Museu de les Ciencias</a> i L’<a href="http://www.cac.es/oceanografic/index.php">Oceanografic</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.