ANEM….. A LA MITJA D’ALGEMESI , UNA MITJA ENTRE TARONGERS.

0
1753

El dia 7 de Desembre, es fa una mitja marató a la població d´<a href="http://www.berca.net/">Algemesí</a> (Valencia). La gent que organitza la Mitja Marató de Terrassa, aprofitant que son 3 dies de festa, ha organitzat una sortida per anar a fer aquesta mitja. Ens trobarem per sortir, el dissabte día 6 de Desembre, devant del Centre Cultural, a les 7’30 horas del matí, per emprendre viatge, direcció Valencia i Algemesi. Després de fer alguna paradeta, arrivarem a Almusafes, unes quatre horas després de la sortida, i pendrem possessió de les nostres habitacions, en el hotel escollit per a tal fi. Temps lliure, per gaudir de les instal.lacions del hotel, (piscina, sauna, sala de musculació, o simplement, descansar del viatge), mentre s’espera l’hora de dinar. Després de dinar, podem continuar gaudin de les instal.lacions del hotel, o arrivar-nos fins a Valencia, a visitar la Ciutat de les Arts. (opcional pels que vulguin, dons te un cost afegit) .Una vegada vist tot aixó, tornada a l’hotel, a sopar i a fer nonetas, per estar a punt per la cursa de l’endemá. Diumenge, 7 de Deçembre, a les 9 hores del matí, tot-hom cap a Algemesi. Els uns per a correr la Mitja, i els demés com a espectadors o visita a la Població. Acabada la cursa, i l’hora que es determini, farem cami cap al local que ens reservará l’organització, per a gaudir del d’un dinar, on i figurará el plat tipic de la Comunitat: una bona PAELLA. Acabada aquesta, sense presas, dons l’endemá es festa, emprendrem el viatge de tornada. Tot lo resenyat anteriorment, per el módic preu de 73 € per persona. La visita a la Ciutat de les Arts, será de 32 € per persona, que inclou, les visites a l’ <a href="http://www.cac.es/hemisferic/index.php?idioma=i">Hemisféric</a>, <a href="http://www.cac.es/home.php?idioma=v">Museu de les Ciencias</a> i L’<a href="http://www.cac.es/oceanografic/index.php">Oceanografic</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.