XIII CONGRÉS DE L’EAP A FRIBOURG

0
2240

Es confirma el 29 de maig com a data del XIII Míting Internacional de Palafrugell El passat cap de setmana , del 7 al 9 de novembre del 2003 , s’ha celebrat a la ciutat suïssa de Fribourg el Congrés anual de l’EAP ( Europe Athletisme Promotion). En aquest congrés s’han presentat quatre noves candidatures a membres del clrcuit : – Lugano – Suïssa – Sestriere – Itàlia – Val d’Aosta – Itàlia – Bilbao – Espanya Després de fer les corresponents presentacions, val a dir que totes quatre organitzacions ja tenen uns quants anys de rodatge, es va acordar per unanimitat acceptar-les. En el capítol de baixes cal esmentar els mítings de Biella – Itàlia ( que deixarà de fer-se) i el de Brasschaat – Bèlgica que s’incorpora al circuit de la AEA. Val a dir també que enguany es farà una primera prova a Gènova – Itàlia (27 de febrer) i a Dour – Bèlgica (7 de febrer) de reunions en pista coberta. Es preveu que en propers anys pugui sorgir un circuit EAP de reunions en pista coberta. | El calendari inicialment previst és el següent: L’AIGLE França 2 Maig PALAFRUGELL Espanya 29 Maig DONNAS Itàlia 2 Juny LUGANO Suïssa 5 Juny GINEVRA Suïssa 12 Juny GAVA Espanya 13 Juny BILBAO Espanya 19 Juny FRIBOURG Suïssa 26 Juny CELLE LIGURE Itàlia 29 Juny NAMUR Bèlgica 2 Juliol BRON França 3 Juliol LOUGHBOROUGH Gran Bretanya 17 Juliol SESTRIERE Itàlia 2 o 3 Agost NIVELLES Bèlgica 14 Agost Finalment es va decidir el calendari dels propers congressos, que va quedar així: 2004 Bron França 2005 Lugano Suïssa 2006 Loughborough Gran Bratanya 2007 Bilbao Espanya

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.