ÈXIT DE LA V NIT DE LA UAR

0
473

El passat dissabte dia 8 de Novembre es va cel·lebrar, amb una exit rotund, la 5ª edició de la Nit de la UAR. Aquest any, prop de 200 persones es desplaçaren fins a l´hotel Milton Palace Convention de Terrassa per tal d´assisitir a l´entrega de guardons que te lloc cada any amb l´objectiu de premiar als atletes rubinencs més destacats de la passada temporada. L´acte va estar presidit per diversos representats de la política i l´esport local, con el nostre veí Xavier Bonastre, així com també pel President de la Federació Catalana d´Atletisme, Sr. Roma Cuyàs, que va destacar la importància de l´esforç realitzat pels atletes per tal d´arrivar a aconseguir els resultats que els han fet mereixedors d´aquests guardons, així com també el de les famílies, que suposen un recolzament sovint indispensable per tal que hi puguin arrivar. També van ser convidats a l´acte dos atletes de l´ èlit catalana i espanyola: José Luis Blanco, millor atleta espanyol de 3000 m. obstacles, al qual se li atorgà el Premi especial a la millor revelació atlètica catalana; i el rubinenc Carlos Castillejo, un dels millors fondistes espanyols en la prova de 5000 mll., que va rebre el Premi al millor atleta de la història de Rubí. Així doncs, després de cinc anys consecuitius, es consolida aquesta cel·lebració, que cada any aplega més atletes, i que evidencia el paper cada cop mes significatiu que està adquirint l´atletisme a la nostra ciutat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.