DESTACADA ACTUACIÓ DE LEQUIP FILA A LA 39ª BEHOBIA-SAN SEBASTIÀ

0
412

El passat diumenge 9 de novembre va disputar-se la 39ª edició de la tradicional carrera popular “Behobia – San Sebastián”, on FILA és des de fa ja unes temporades uns dels patrocinadors principals de la prova. Un total de 11.227 participants, nou récord de participació, van prendre la sortida en un dia climatològicament perfecte per disfrutar de la carrera i dels ànims dels més de 400.000 espectadors que no van parar d’animar als corredors durant tot el recorregut de 20 Km. Com ja és habitual, FILA va ser representada per diferents atletes que configuren el FILA TEAM, concretament aquest any van participar Alberto Juzdado, Oskar Martín i Abdeslam Serrokh. El rendiment dels tres va ser esplèndid, si tenim en compte que ens trobem just a l’inici de la temporada i l’objectiu principal d’aquest any són els Jocs Olímpics d’Atenes, que tindran lloc el proper agost.| Juzdado va creuar la línea d’arribada com a guanyador en solitari amb un temps de 1:02:13, lluny del récord de la proba que ell mateix va establir amb 59:19, però el confirma com el segon atleta amb més victòries (4) en aquesta proba, solament una menys que Alfonso Alvarez. A 37 segons d’Alberto va arribar el segon iintegrant del FILA TEAM, Oskar Martín, que desprès de dos anys amb diferents lesions que l’han impedit de rendir al màxim nivell, sembla que aquesta temporada donarà a l’equip grans alegries. I una mica més endarrera, però en una meritoria 7ª plaça va creuar la meta Abdeslam Serrokh, que encara que no està al 100% de la seva millor forma, no va voler perdre’s aquesta festa de l’esport popular.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.