Atletisme. Circuit Gran Premi Català de Cros

0
461

El passat diumenge es va iniciar el quart Circuit Gran Premi Català de Cros amb la disputa del XXI Cros de Vila-Seca, organitzat pel Club Atletisme Vila-Seca i l’Ajuntament de la ciutat, en el Parc de la Torre d’en Dolsa. En un bon circuit, tot de terra, s’han disputat curses en totes les categories arribant a una important xifra de participació de més de tres-cents cinquanta atletes, en una matinal atlètica esplèndida que ha permet gaudir als aficionats de l’atletisme. En categoria sènior masculina, en una distància de 9.000 metres, el guanyador ha estat Ignacio Cáceres (Chapín Jerez), seguit de Pol Guillen (FCB) i en tercer lloc ha entrat F. Javier Caballero (FILA Team). En noies, en un circuit de 6.750 metres, la guanyadora ha estat Rosa Morató (FCB), guanyadora absoluta del Gran Premi 2003 i que amb aquesta victòria comença l’edició de 2004 com a principal favorita. En segon lloc s’ha classificat Louise Brown (A.A. Catalunya) i en tercera posició ha entrat Carolina Menéndez Suárez (A.A. Catalunya). La propera cita del Gran Premi Català de Cros serà dintre de tres setmanes, el diumenge 23 de novembre, amb la celebració del XXXIV Cros Ciutat de Mataró.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.