Diari de l´Escola especial Marató

0
309

El 4 de novembre de 2002, ara fa un any, naixia el Diari de l´Escola, una proposta educativa promoguda per VilaWeb i el portal educatiu edu365 i adreçada, sobretot, als escolars d´ESO i de batxillerat, però que ofereix continguts educatius que també poden aprofitar mestres i famílies. I Hem fet un especial sobre la Marató. La marató és, sens dubte, la prova atlètica més simbòlica de totes les que es disputen, i traspua una autenticitat que s´ha anat perdent en les altres disciplines esportives, avui molt professionalitzades.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.