ATLETISME AL PATI DE L’ESCOLA

0
1844

Aquest dimarts s’ha presentat a la seu de la Federació Catalana d’Atletisme el CD “Atletisme al Pati de l’Escola”. Aquest projecte, encarregat per la Federació Catalana a Joan Rius, professor de l’INEFC de Barcelona, reconegut pedagog i entrenador d’atletisme, té com a principal objectiu el de donar l’oportunitat als escolars de conèixer i practicar l’atletisme a la mateixa escola. Aquest CD és bàsicament un manual. Els continguts són tres Unitats Didàctiques, una per cada cicle de primària, adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys amb la intenció que professors, monitors i entrenadors puguin utilitzar-ho com a eina de treball. En aquestes Unitats es treballen les habilitats i destreses bàsiques, els fonaments de l’atletisme dissenyats per fer l’activitat al pati de l’escola, amb el grup classe, i amb els materials a l’abast. A cada Unitat trobarem els elements propis de les diferents especialitats atlètiques. Aquesta obra pretén adaptar l’atletisme no competitiu a l’infant, i a la vegada ésser un instrument de suport als mestres. S’ha elaborat d’acord amb el disseny curricular vigent i permet aprendre adequadament en un marc lúdic.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.