Carles Castillejo, Josep Lluís Blanco i Reyes Estévez convidats de luxe Invitat de luxe a la V NIT de la UAR

0
427

La Unió Atlètica Rubí celebrarà el proper dissabte 8 de Novembre el desè aniversari de l’entitat que coincideix con la V edició de la Nit de la UAR , la nit d’atletisme rubinenc , en aquest sopar es farà en els salons de Milton Convencion de Terrassa, es premiarà als millors atletes de la temporada del club i de la nostra ciutat, també es farà un homenatge als atletes més destacats a nivell estatal. Un dels convidats d’Excepció que rebrà un d’aquest guardons, serà el nostre atleta local Carles Catillejo que a tingut una temporada excepcional i que compartirà la taula con el finalista del mundial de París José Luis Blanco, un dels atletes més destacats del atletisme espanyol de la temporada 2003/04 i Reyes Estévez, que a tingut la gentilesa de acceptar la nostra invitació, també tenint la sorpresa de algú altre atleta famós. La UAR té previst de reunir a més de 200 persones de tota la família atlètica Rubinenca, per l’Acte, esta previst que vinguin les autoritats municipals del nostre municipi on destacarien l’alcaldessa de Rubí el regidor d’Esport i el president de la Federació catalana d’Atletisme Romà Cuyas.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.