Carles Castillejo, Josep Lluís Blanco i Reyes Estévez convidats de luxe Invitat de luxe a la V NIT de la UAR

0
362

La Unió Atlètica Rubí celebrarà el proper dissabte 8 de Novembre el desè aniversari de l’entitat que coincideix con la V edició de la Nit de la UAR , la nit d’atletisme rubinenc , en aquest sopar es farà en els salons de Milton Convencion de Terrassa, es premiarà als millors atletes de la temporada del club i de la nostra ciutat, també es farà un homenatge als atletes més destacats a nivell estatal. Un dels convidats d’Excepció que rebrà un d’aquest guardons, serà el nostre atleta local Carles Catillejo que a tingut una temporada excepcional i que compartirà la taula con el finalista del mundial de París José Luis Blanco, un dels atletes més destacats del atletisme espanyol de la temporada 2003/04 i Reyes Estévez, que a tingut la gentilesa de acceptar la nostra invitació, també tenint la sorpresa de algú altre atleta famós. La UAR té previst de reunir a més de 200 persones de tota la família atlètica Rubinenca, per l’Acte, esta previst que vinguin les autoritats municipals del nostre municipi on destacarien l’alcaldessa de Rubí el regidor d’Esport i el president de la Federació catalana d’Atletisme Romà Cuyas.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.