IV GRAN PREMI CATALÀ DE CROS

0
571

Aquest proper diumenge 2 de novembre s’inicia el “IVt Circuit Gran Premi Català de Cros 2003/04” amb la celebració del XXIè Cros de Vila-Seca. La Federació Catalana d’Atletisme, ha decidit tornar a disputar aquest circuit amb la finalitat de donar al calendari català de cros una major rellevància i, al mateix temps amb l’objectiu de fomentar la participació dels atletes catalans en les curses de cros que es disputen en terres catalanes. A l’edició passada es van imposar Carles Castillejo i Rosa Mª Morató en el gran premi individual, i el Futbol Club Barcelona a la puntuació per clubs. El circuit consta de sis crossos que han estat escollits entre aquells de més tradició i millor qualitat del Calendari Català de Cros, que són Vila-Seca, Mataró, Granollers, Vic, Manresa i Rubí. El Gran premi té una dotació total de 16.077,08 € aportats pels organitzadors de les competicions i la Federació Catalana. Pels guanyadors individuals hi ha destinat un important premi econòmic de 3.005,06 €. Poden participar tots els atletes amb llicència federativa per la F.C.A i que estiguin en capacitat de representar a Catalunya en el Campionat d’Espanya Absolut de Cros. Hi haurà premis en les categories masculina, femenina i també per Clubs. La puntuació del Gran Premi s’establirà sumant punts segons el lloc classificat en les competicions. Per tant, serà guanyador/a l’atleta que hagi obtingut el menor nombre de punts en quatre de les sis proves de les que consta el circuit. També la classificació per equips segueix el mateix sistema de puntuació. Calendari 02/11/03 XXI Cros de Vila-Seca 23/11/03 XXXIIII Cros Ciutat de Mataró 14/12/03 XXXVII Cros Internacional Ciutat de Granollers 11/01/04 XXIV Cros Ciutat de Vic (Ct. de Catalunya per Equips) 31/01/04 XXXIX Cros Ciutat de Manresa (Ct. Catalunya Individual) 08/02/04 XXVI Cros de Rubí

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.