El 21è Cros de Vila-seca es disputa diumenge i torna a puntuar per al Gran Premi català

0
345

La 21a edició del Cros de Vila-seca es disputarà aquest diumenge al matí, en un circuit redissenyat pel Club Atletisme Vila-seca al parc de la Torre d´en Dolsa, i tornarà a puntuar en categoria sènior, per quarta temporada consecutiva, per al Gran Premi català de cros. De fet, serà la primera prova del campionat, que constarà de sis curses, i l´única que es farà a la demarcació de Tarragona. L´organització repartirà 960 euros en metàl·lic i, a més a més, es correran curses en totes les categories de base, algunes en el marc dels jocs esportius escolars. La primera prova serà la masculina cadet, a les 10.00 h i l´última, a les 13.25 h, la femenina en categoria prebenjamina. Les proves sèniors estan previstes a les 11.25 h, la femenina, i a les 12.10 h, la masculina. El cros de Vila-seca pretén arribar als 900 participants i superar la xifra de l´any passat, en què van córrer uns 800 atletes -s´havia arribat als 1.200 inscrits- en unes condicions adverses per culpa de la pluja.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.