El 21è Cros de Vila-seca es disputa diumenge i torna a puntuar per al Gran Premi català

0
575

La 21a edició del Cros de Vila-seca es disputarà aquest diumenge al matí, en un circuit redissenyat pel Club Atletisme Vila-seca al parc de la Torre d´en Dolsa, i tornarà a puntuar en categoria sènior, per quarta temporada consecutiva, per al Gran Premi català de cros. De fet, serà la primera prova del campionat, que constarà de sis curses, i l´única que es farà a la demarcació de Tarragona. L´organització repartirà 960 euros en metàl·lic i, a més a més, es correran curses en totes les categories de base, algunes en el marc dels jocs esportius escolars. La primera prova serà la masculina cadet, a les 10.00 h i l´última, a les 13.25 h, la femenina en categoria prebenjamina. Les proves sèniors estan previstes a les 11.25 h, la femenina, i a les 12.10 h, la masculina. El cros de Vila-seca pretén arribar als 900 participants i superar la xifra de l´any passat, en què van córrer uns 800 atletes -s´havia arribat als 1.200 inscrits- en unes condicions adverses per culpa de la pluja.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.