COMENÇA LA TEMPORADA DE CROS

0
451

El proper cap de setmana comença la temporada de cros a Catalunya amb la celebració de tres competicions a diferents localitats catalanes. El mateix diumenge 2 d’octubre tindrà lloc el XLIXè Cros de Calldetenes, el XIIIè Cros Vila de Malgrat, i el XXIè Cros de Vila-Seca, que aquest any representa la primera prova del Circuit Gran Premi Català de Cros. El calendari català de cros està ple de bones ofertes atlètiques, que tenen com a culminació en l’àmbit català el Campionat de Catalunya de Cros Individual, en les modalitats de cros curt i cros llarg, que se celebrarà el 31 de gener a Manresa, coincidint amb el XXXIXè Cros Ciutat de Manresa. L’Autonòmic de Cros per Equips es celebrarà amb el XXVè Cros Ciutat de Vic l’11 de gener. | Com a gran atractiu de la temporada, tenim la quarta edició del Gran Premi Català de Cros, que consta d’un circuit de 6 crossos on els atletes aniran sumant punts per a optar a importants premis finals. Com ja hem assenyalat, la primera cursa serà el cros de Vila- Seca, el seguirà el XXXIVè Cros Ciutat de Mataró el 23 de novembre, el XXXVIIè Cros Internacional Ciutat de Granollers el 14 de desembre. Els següents crossos puntuables seran els referits Campionats de Catalunya tant individual com per equips de Vic i Manresa. La última prova del circuit serà el XXVIè Cros de Rubí el 8 de febrer. Com podem veure, a Catalunya gaudim d’una gran oferta d’aquesta tradicional competició atlètica. En la temporada que ara comencem se celebraran a la nostra comunitat més de trenta crossos repartits per tot el territori català. A nivell estatal hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que aquesta temporada es celebrarà el 28 i 29 de febrer a Santiago de Compostela, i el Campionat d’Espanya de Clubs el 15 de febrer, la seu encara per designar. A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el 20 i 21 de març a Brussel·les. Però abans tenim el Campionat d’Europa de Cros que es realitzarà a Edimburg el 14 de desembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.