La RUA busca patrocinadors i noves promeses

0
633

Aquest patrocinador és imprescindible per tal de poder finançar la participació dels atletes en les diverses competicions espanyoles, com els Campionats d´Espanya de cross per clubs, el de pista coberta i pista a l´aire lliure, així com en el Campionat Europeu de Cross d´Anglaterra (dies 12 i 13 de desembre) i en el Mundial de Cross que es celebrarà a Bèlgica. Per aquest motiu el club fa un crida a totes les empreses interessades a contactar amb ells. Cal recordar també, que la RUA és el club que més èxits esportius va aportar al poble la temporada passada, aconseguint tres Campionats d´Espanya, 2 Sotscampionats i 2 tercers llocs, a més de la presencia internacional dels atletes del club. Els atletes de la RUA, sota la direcció d´Anastasio Hileno, preparen la temporada 2003/2004 des de l´1 de setembre, amb entrenaments diaris i fins i tot diumenges. La plantilla d´atletes ha estat reforçada amb noves incorporacions en les categories de promoció, amb nois i noies de Ripollet i d´altres municipis de les rodalies. Tot i això, el club resta obert a la incorporació de nous atletes. Les inscripcions es poden fer a la pista d´atletisme del PAME i al local de l´entitat, al carrer Magallanes 22, el telèfon de contacte del club és el 936912013.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.