La FDA confirma que el THG és una droga i no un suplement nutricional

0
564

L´´Administració de Drogues i Aliments (FDA) dels Estats Units ha anunciat aquesta matinada que el THG, l´´esteroide descobert fa unes quantes setmanes i que ha provocat un nou escàndol de dopatge en l´´esport nord-americà, és una droga i no un suplement nutricional. La declaració feta per l´´entitat nord-americana indica que s´´ha fet una profunda anàlisi de la tetrahidrogestrinona (THG) i ha determinat que és "una nova droga inapropiada". "El THG és un producte purament sintètic derivat per una modificació química d´´un altre esteroide anabòlic, que també estan prohibit per l´´Agència Antidroga dels Estats Units", ha apuntat la FDA. L´´escàndol va esclatar la setmana passada quan l´´Agència Antidopatge Nord-americana (USADA) va dir que havia descobert nous esteroides anabolitzants la presència dels quals havia estat detectada en una mostra A de controls fets entre els mesos de juny i agost a atletes nord-americans. La droga es detectava en exàmens convencionals de dopatge i va ser descoberta durant l´´anàlisi del contingut d´´una xeringa aportada per un entrenador d´´atletisme que queda en l´´anonimat. Diversos atletes nord-americans de renom, entre els quals hi ha la velocista Kelly White i els jugadors de beisbol Jason Giambi (Ianquis) i Barry Bonds (Giants), són en una llista de 40 esportistes citats per testificar davant un gran jurat federal que investiga aquest nou escàndol de dopatge.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.