El paralímpic Javier Conde aconsegueix l´or en els 5.000 metres als Mundials d´Atletisme de Nova Zelanda

0
518

L´´atleta paralímpic Javier Conde ha aconseguit la medalla d´´or en la prova de 5.000 metres dels Campionats del Món d´´Atletisme, que s´´estan disputant a la ciutat de Cristchurch (Nova Zelanda). L´´atleta de Basauri es va imposar amb un temps de 15 minuts, 35 segons i 86 centèsimes per davant del mexicà Pedro Meza i l´´australià David Evans. Conde ha aconseguir la mínima necessària per disputar, l´´any que ve, els Jocs Paralímpics d´´Atenes. Conde ja té dues medalles d´´or en Jocs Paralímpics de Barcelona i Atlanta, quatre medalles d´´or en els Mundials de Berlín, Birmingham, Barcelona i Lilla, dues medalles d´´or en els Europeus de Madrid i Assen, i una de plata en els Jocs Paralímpics de Sydney 2000. Demà, Conde disputarà els 1.500 metres, amb l´´objectiu de pujar al podi i millorar la seva velocitat per als 5.000 metres, única distància que correrà a Atenes 2004.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.