El paralímpic Javier Conde aconsegueix l´or en els 5.000 metres als Mundials d´Atletisme de Nova Zelanda

0
468

L´´atleta paralímpic Javier Conde ha aconseguit la medalla d´´or en la prova de 5.000 metres dels Campionats del Món d´´Atletisme, que s´´estan disputant a la ciutat de Cristchurch (Nova Zelanda). L´´atleta de Basauri es va imposar amb un temps de 15 minuts, 35 segons i 86 centèsimes per davant del mexicà Pedro Meza i l´´australià David Evans. Conde ha aconseguir la mínima necessària per disputar, l´´any que ve, els Jocs Paralímpics d´´Atenes. Conde ja té dues medalles d´´or en Jocs Paralímpics de Barcelona i Atlanta, quatre medalles d´´or en els Mundials de Berlín, Birmingham, Barcelona i Lilla, dues medalles d´´or en els Europeus de Madrid i Assen, i una de plata en els Jocs Paralímpics de Sydney 2000. Demà, Conde disputarà els 1.500 metres, amb l´´objectiu de pujar al podi i millorar la seva velocitat per als 5.000 metres, única distància que correrà a Atenes 2004.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.