Roger Roca i Esther Solera guanyen la Mitja Marató del Baix Penedès

0
523

L´atleta del CA Igualada Roger Roca, amb un temps d´1h06:21, i la corredora del JA Sabadell Ester Solera, amb 1h20:15 van vèncer ahir a la 19a Mitja Marató Internacional del Baix Penedès, en la qual van prendre part al voltant de 600 atletes. Roca, amb gran superioritat, va deixar enrere tots els rivals en els primers quilòmetres. Esther Solera, per la seva banda, va arribar a la meta amb vuit minuts d´avantatge respecte de la segona classificada, Esperanza Zuriguel. Enguany, la Mitja Marató va coincidir amb la Minicursa, de 5.000 metres, una prova en què van participar 270 corredors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.