Ester Hernández guanya la Copa d´Espanya de Curses de Muntanya

0
427

La corredora de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya, Ester Hernández (Centre Excursionista de Súria), es va proclamar diumenge campiona de la III Copa d´Espanya de Curses de Muntanya, en quedar segona a la <a href="http://www.savall.org/maratocatalunya/default.html">Marató de Catalunya de Sant Llorenç Savall</a>. Ester tanca així una esplèndida temporada, ja que enguany també s´ha proclamat Campiona d´Espanya i va assolir la segona posició al Trofeu Kima, una de les curses de muntanya més dures que se celebren arreu del món.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.