La britànica Paula Radcliffe assegura que el descobriment de la THG és "el millor que li podia passar a l´atletisme"

0
436

L´´escàndol provocat per l´´aparició de la tetrahidrogestrinona (THG), nou esteroide anabolitzant indetectable fins ara, que ha implicat diversos atletes de primera línia mundial, és "la millor cosa segurament" que podia passar a l´´atletisme, ha assenyalat avui la britànica Paula Radcliffe, plusmarquista mundial de marató. "L´´escàndol de la THG és sens dubte la millor cosa que podia passari a l´´atletisme", ha considerat Radcliffe, en una columna publicada pel diari britànic ´´The Daily Telegraph´´. "Els tramposos seran descoberts i no podran d´´ara endavant ocultar-se. Els que pensaven que eren intocables estan ara molt nerviosos", considera Radcliffe, campiona d´´Europa dels 10.000 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.