La britànica Paula Radcliffe assegura que el descobriment de la THG és "el millor que li podia passar a l´atletisme"

0
488

L´´escàndol provocat per l´´aparició de la tetrahidrogestrinona (THG), nou esteroide anabolitzant indetectable fins ara, que ha implicat diversos atletes de primera línia mundial, és "la millor cosa segurament" que podia passar a l´´atletisme, ha assenyalat avui la britànica Paula Radcliffe, plusmarquista mundial de marató. "L´´escàndol de la THG és sens dubte la millor cosa que podia passari a l´´atletisme", ha considerat Radcliffe, en una columna publicada pel diari britànic ´´The Daily Telegraph´´. "Els tramposos seran descoberts i no podran d´´ara endavant ocultar-se. Els que pensaven que eren intocables estan ara molt nerviosos", considera Radcliffe, campiona d´´Europa dels 10.000 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.