Jordi Martín i Cristina Arbres guanyen la Mitja Marató puntuable pel Circuit Català de Curses de Muntanya

0
296

Paral·lelament a la Marató, es va celebrar la Mitja Marató, que aquest any puntuava pel Circuit Català de Curses de Muntanya. La cursa en categoria d´homes va estar dominada pel corredor del Club Excursionista de Ripoll, Jordi Martín, que amb aquesta victòria ja encapçala la classificació general provisional del Circuit. En categoria de dones, en absència de les actuals capdavanteres del circuit, la victòria va ser per Cristina Arbres. La cursa, com la Marató, va estar passada per aigua i amb una temperatura molt baixa, el que va fer que més d´un corredor patís petites hipotèrmies. Classificació Mitja Marató: Homes: 1. Jordi Martín 1:24:35 2. Xavier González 1:26:20 3. Pedro Ordoñez 1:26:20 Dones: 1. Cristina Arbues 1:47:15 2. Neus Parcerisas 1:51:12 3. Mònica Ardid 1:52:45

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.