Annabel Martí s´imposa a la Minicursa de El Vendrell

0
367

L´atleta del Club Atletisme Tarragona Annabel Martí s´ha imposat en la 13ena Minicursa disputada a El Vendrell aquest diumenge, en paral.lel a la 19ena Mitja Marató Internacional Baix Penedès. La cursa, amb una distància de 5 km, i disputada sota la pluja, ha estat dominada per les atletes del <a href="www.clubatletismetarragona.tk">Club Atletisme Tarragona</a>, ja que, a més de Martí, Esther Aragonès ha estat tercera, Eulàlia Vidal quarta i Anna Bertran cinquena. En la mateixa prova en categoria masculina, Javier Moreno ha finalitzat en quarta posició, mentre que José Francisco García Navarrete ha estat sisè i Samuel Deconinck dotzè. En la Mitja Marató, Carles Ferrer ha assolit la vint-i-unena posició final, amb un magnífic temps de 1.17.25, mentre que Xavier Cervelló ha finalitzat en la posició quaranta-quatre (1.21.28), Joan Bardina el 118 (1.28.18) i Jaume Sanchís el 138 (1.29.27).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.