Annabel Martí s´imposa a la Minicursa de El Vendrell

0
454

L´atleta del Club Atletisme Tarragona Annabel Martí s´ha imposat en la 13ena Minicursa disputada a El Vendrell aquest diumenge, en paral.lel a la 19ena Mitja Marató Internacional Baix Penedès. La cursa, amb una distància de 5 km, i disputada sota la pluja, ha estat dominada per les atletes del <a href="www.clubatletismetarragona.tk">Club Atletisme Tarragona</a>, ja que, a més de Martí, Esther Aragonès ha estat tercera, Eulàlia Vidal quarta i Anna Bertran cinquena. En la mateixa prova en categoria masculina, Javier Moreno ha finalitzat en quarta posició, mentre que José Francisco García Navarrete ha estat sisè i Samuel Deconinck dotzè. En la Mitja Marató, Carles Ferrer ha assolit la vint-i-unena posició final, amb un magnífic temps de 1.17.25, mentre que Xavier Cervelló ha finalitzat en la posició quaranta-quatre (1.21.28), Joan Bardina el 118 (1.28.18) i Jaume Sanchís el 138 (1.29.27).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.