El Club Atletisme Tarragona guanya la Ia Trobada de Tardor sub-17

0
429

El Club Atletisme Tarragona es proclamà guanyador de la Ia Trobada de Tardor per equips sub-17, disputada el passat dissabte a les pistes municipals de Camp Clar (Tarragona), organitzada per la Federació Catalana d´Atletisme i el Club Gimnàstic de Tarragona. El club tarragoní s´imposa amb un total de 47 punts, per davant del CA Vendrell, amb 31 punts i del Club Gimnàstic de Tarragona, amb 30 punts. Els atletes del Club Atletisme Tarragona s´imposaren en un total de set proves. Francesc Prats fou primer en llançament de pes, amb 12.65 m, i en llançament de disc, amb 35.20 m, mentre que Agustí Oriol s´imposà en els 300 metres llisos amb un temps de 42.9 segons. L´equip masculí s´imposa també en el relleu 4×100, amb un temps de 55.4 segons. Pel que fa a les noies, Maria Bertran s´imposà en llançament de pes, amb 10.04 m, Neus Sánchez guanyà els 60 metres llisos amb 8.3 segons, i Eulàlia Vidal fou primera en els 1000 metres, amb 3.38.4. Aquesta prova, que tanca la temporada 2002/2003 de pista, ha permès posar de manifest la qualitat de les noves generacions d´atletes del club tarragoní, la qual cosa els permet augurar un futur prometedor. <br> <a href="http://catarragona.dsland.org/resultats/I_Trobada_Tardor_sub.17-Camp_Clar-Aire_Lliure-1067198548.zip">Resultats complets</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.