El Club Atletisme Tarragona guanya la Ia Trobada de Tardor sub-17

0
314

El Club Atletisme Tarragona es proclamà guanyador de la Ia Trobada de Tardor per equips sub-17, disputada el passat dissabte a les pistes municipals de Camp Clar (Tarragona), organitzada per la Federació Catalana d´Atletisme i el Club Gimnàstic de Tarragona. El club tarragoní s´imposa amb un total de 47 punts, per davant del CA Vendrell, amb 31 punts i del Club Gimnàstic de Tarragona, amb 30 punts. Els atletes del Club Atletisme Tarragona s´imposaren en un total de set proves. Francesc Prats fou primer en llançament de pes, amb 12.65 m, i en llançament de disc, amb 35.20 m, mentre que Agustí Oriol s´imposà en els 300 metres llisos amb un temps de 42.9 segons. L´equip masculí s´imposa també en el relleu 4×100, amb un temps de 55.4 segons. Pel que fa a les noies, Maria Bertran s´imposà en llançament de pes, amb 10.04 m, Neus Sánchez guanyà els 60 metres llisos amb 8.3 segons, i Eulàlia Vidal fou primera en els 1000 metres, amb 3.38.4. Aquesta prova, que tanca la temporada 2002/2003 de pista, ha permès posar de manifest la qualitat de les noves generacions d´atletes del club tarragoní, la qual cosa els permet augurar un futur prometedor. <br> <a href="http://catarragona.dsland.org/resultats/I_Trobada_Tardor_sub.17-Camp_Clar-Aire_Lliure-1067198548.zip">Resultats complets</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.