Marta Domínguez: "L´atletisme no és un esport de tramposos"

0
390

La subcampiona del món dels 5.000, Marta Domínguez, va afirmar ahir que l´´atletisme "no és un esport de tramposos" en al·lusió als nous controls que ha començat a practicar la IAAF per buscar THG. "Estic a favor de la lluita contra el dopatge i d´´un esport net, però ja s´´han donat les medalles. Aquesta és una substància exògena, que el cos no la crea, i la gent que utilitza aquesta tècnica dopant ha de pagar-ho. Hi ha gent de primera línia que ha donat positiu, però també de quarta línia. Però l´´atletisme no és un esport de tramposos", va comentar. Sobre les veus que suggereixen que se sigui completament permissiu amb el consum de substàncies dopants a favor de l´´esport espectacle, Domínguez va indicar que "estaria a favor de la ´´barra lliure´´ si estigués controlada per un metge i la salut no està en perill". "Estem desprotegits. Tenim por perquè no sabem què fan amb les mostres d´´orina. Si algú vol anar contra tu, per què no les ha de modificar?", va lamentar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.