Blanco firma amb el Grup

0
382

L´atleta de Lloret de Mar <A HREF="HTTP:/WWW.ATLETISME.COM/personasl/wiss">Josep Lluís Blanco</A> va estampar ahir, finalment, la seva firma al contracte que l´unirà per tres temporades amb el <a href="http://www.geieg.net/">GEiEG</a>. Blanco va passar a la tarda la revisió mèdica a l´hospital de Blanes i al vespre va firmar el contracte al costat del responsable de la secció d´atletisme, Gil Pardo. Blanco, que fins ara corria pel Puma Chapín Jerez, fa temps que donava per feta la seva incorporació al Grup, tot i que fins ahir no es va concretar amb la firma del contracte. L´atleta de Lloret té com a principal objectiu per a la propera temporada aconseguir una plaça als Jocs Olímpics en la seva especialitat, els 3.000 metres obstacles. En el darrer Mundial, celebrat a París, el gironí va classificar-se en una meritòria vuitena posició. <br> <a href="http://www.diaridegirona.es/"Diari de Girona</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.