Blanco firma amb el Grup

0
482

L´atleta de Lloret de Mar <A HREF="HTTP:/WWW.ATLETISME.COM/personasl/wiss">Josep Lluís Blanco</A> va estampar ahir, finalment, la seva firma al contracte que l´unirà per tres temporades amb el <a href="http://www.geieg.net/">GEiEG</a>. Blanco va passar a la tarda la revisió mèdica a l´hospital de Blanes i al vespre va firmar el contracte al costat del responsable de la secció d´atletisme, Gil Pardo. Blanco, que fins ara corria pel Puma Chapín Jerez, fa temps que donava per feta la seva incorporació al Grup, tot i que fins ahir no es va concretar amb la firma del contracte. L´atleta de Lloret té com a principal objectiu per a la propera temporada aconseguir una plaça als Jocs Olímpics en la seva especialitat, els 3.000 metres obstacles. En el darrer Mundial, celebrat a París, el gironí va classificar-se en una meritòria vuitena posició. <br> <a href="http://www.diaridegirona.es/"Diari de Girona</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.