Aquest dissabte es presenta l´equip Girona Costa Brava – Club Atlètic Palafrugell

0
284

El proper dissabte dia 25 d´octubre a les 17,15 hores a l´Estadi Municipal de Palafrugell es farà la presentació oficial de l´equip del GIRONA COSTA BRAVA – CLUB ATLÈTIC PALAFRUGELL per la temporada 2003-04. L´equip, fruit de l´ entesa de diversos clubs i nuclis atlètics gironins, enceta la seva quarta temporada amb l´objectiu de mantenir l´equip femení a la 1ª Divisió Estatal i procurar que l´equip masculí assoleixi la mateixa fita. D´entre les diverses incorporacions que s´han produit destaca el retorn al club que el va formar del millor llançador català de pes de tots els temps, el palafrugellenc Carles Geronès. Després de la presentació, els atletes es distribuiran en grups per especialitats per fer una sessió d´entrenament colectiu.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.