Aquest dissabte es presenta l´equip Girona Costa Brava – Club Atlètic Palafrugell

0
464

El proper dissabte dia 25 d´octubre a les 17,15 hores a l´Estadi Municipal de Palafrugell es farà la presentació oficial de l´equip del GIRONA COSTA BRAVA – CLUB ATLÈTIC PALAFRUGELL per la temporada 2003-04. L´equip, fruit de l´ entesa de diversos clubs i nuclis atlètics gironins, enceta la seva quarta temporada amb l´objectiu de mantenir l´equip femení a la 1ª Divisió Estatal i procurar que l´equip masculí assoleixi la mateixa fita. D´entre les diverses incorporacions que s´han produit destaca el retorn al club que el va formar del millor llançador català de pes de tots els temps, el palafrugellenc Carles Geronès. Després de la presentació, els atletes es distribuiran en grups per especialitats per fer una sessió d´entrenament colectiu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.