València serà la seu el mes que ve de febrer del Campionat d´Espanya ´indoor´

0
404

València serà la seu del pròxim Campionat d´´Espanya a pista coberta, previst per al 21 i 22 de febrer, així com els campionats nacionals davall sostre de les categories cadet, juvenil, júnior i promesa, i les instal·lacions cobertes que acolliran el Gran Premi Vodafone, segons va aprovar este cap de setmana la Junta Directiva de la Reial Federació Espanyola d´´Atletisme (RFEA). Igualment, es va decidir que la Copa del Rei davall sostre se celebre a Sant Sebastià i la Copa de la Reina a València, així com que la ciutat de Mataró siga l´´encarregada d´´albergar el Campionat d´´Espanya de 10.000 metres (24 de juliol) i dividir la Copa de Clubs a l´´aire lliure -competició de nou encuny- prevista inicialment per al 24 de juliol a Barcelona, de manera que ara els hòmens competiran a la Ciutat Comtal, mentre que les dones ho faran a València. Amb estos acords es completa una temporada ´´indoor´´ que el 2004 és especialment curta com a conseqüència que el Campionat del Món a pista coberta se celebra una setmana abans del que normalment és habitual, el que ha provocat que tot el calendari ´´indoor´´ es concentre en a penes cinc setmanes, fins al punt de coincidir la segona jornada del G.P. Vodafone amb la Copa d´´Europa a pista coberta, competició esta en què competix Espanya en categoria femenina. En este sentir, per a les atletes que hagen d´´acudir amb la selecció espanyola i per tant no puguen participar en la segona jornada el G.P. Vodafone, s´´habilitarà un reglament especial perquè puguen sumar punts a la Copa d´´Europa amb vista al G.P.Vodafone.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.