València serà la seu el mes que ve de febrer del Campionat d´Espanya ´indoor´

0
337

València serà la seu del pròxim Campionat d´´Espanya a pista coberta, previst per al 21 i 22 de febrer, així com els campionats nacionals davall sostre de les categories cadet, juvenil, júnior i promesa, i les instal·lacions cobertes que acolliran el Gran Premi Vodafone, segons va aprovar este cap de setmana la Junta Directiva de la Reial Federació Espanyola d´´Atletisme (RFEA). Igualment, es va decidir que la Copa del Rei davall sostre se celebre a Sant Sebastià i la Copa de la Reina a València, així com que la ciutat de Mataró siga l´´encarregada d´´albergar el Campionat d´´Espanya de 10.000 metres (24 de juliol) i dividir la Copa de Clubs a l´´aire lliure -competició de nou encuny- prevista inicialment per al 24 de juliol a Barcelona, de manera que ara els hòmens competiran a la Ciutat Comtal, mentre que les dones ho faran a València. Amb estos acords es completa una temporada ´´indoor´´ que el 2004 és especialment curta com a conseqüència que el Campionat del Món a pista coberta se celebra una setmana abans del que normalment és habitual, el que ha provocat que tot el calendari ´´indoor´´ es concentre en a penes cinc setmanes, fins al punt de coincidir la segona jornada del G.P. Vodafone amb la Copa d´´Europa a pista coberta, competició esta en què competix Espanya en categoria femenina. En este sentir, per a les atletes que hagen d´´acudir amb la selecció espanyola i per tant no puguen participar en la segona jornada el G.P. Vodafone, s´´habilitarà un reglament especial perquè puguen sumar punts a la Copa d´´Europa amb vista al G.P.Vodafone.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.