II Cursa Solidària Nou Barris

0
356

El diumenge 26 d’octubre, Nou Barris celebra la II Cursa Solidària, una iniciativa de nombroses entitats i equipaments del districte amb sortida i arribada a la plaça Llucmajor. La cursa comptarà amb una cursa infantil d’1,8 km que començarà a les 11.30 h i amb una cursa gran de 5 km que començarà a les 12 h. El recorregut per a la cursa gran passarà per la Via Júlia i el passeig Valldaura, mentre que el de la cursa petita recorrerà la Via Júlia en ambdós sentits. Hi haurà premis per a les tres primeres persones classificades en cada categoria (infantil: nens i nenes fins a 11 anys; juvenil: nois i noies de 12 a 16 anys; adults: homes i dones de 17 a 45 anys, i veterans: homes i dones de més de 45 anys). El lliurament de premis es farà el mateix dia, en acabar la cursa, al lloc d’arribada. Després de les curses s’oferiran contes i música africana. Hi haurà servei de guardabosses. Les inscripcions poden realitzar-se fins al 24 d’octubre, amb els següents preus: -Cursa infantil: gratuïta -Cursa gran: 1 € -Donació voluntària solidària: 5 € (a benefici de l’escola i menjador d’un camp de refugiats dels grans llacs a la República Democràtica del Congo – ex Zaire) Els punts d’inscripció són els següents: -Casal de Barri Prosperitat, plaça Angel Pestaña, s/n, tel. 93 353 86 44. De dilluns a divendres, de 12 a 14 i de 17 a 20 h -Centre Cívic Can Basté, passeig Fabra i Puig, 274, tel. 93 420 66 51. De dilluns a divendres, de 17 a 21 h -Ateneu Popular de Nou Barris, Portlligat, s/n, tel. 93 353 95 16. De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 22 h -Centre Cívic Zona Nord, av. Rasos de Peguera, 25, tel. 93 276 30 94. De dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 21 h -El mateix dia al lloc de sortida, a les 10 h Organitzen: Comissió Cursa Solidària Nou Barris i Club Atletisme Nou Barris

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.